DE DRIE GEZUSTERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Drie Gezusters. Meer weten? Ontdek meer

3 sep 2023 om 18:43 Love the mini eierballen. Tip: put cold and hot stuff in different bags. We had melted cheese and sweaty sausages.
17 aug 2023 om 20:07 De eierballen waren verrukkelijk maar de nachos vielen tegen: koud en droog. Beter op het terras bestellen ipv. thuis bezorgen.
24 jul 2023 om 21:46 Het was echt heel slecht. Ze waren de held van m’n bestelling vergeten alles was koud en aangebrand en kreeg een vieze vis salade wat ik niet had besteld. Te vreselijk voor woorden! Ik ga een klacht indienen bij thuisbezorgd nooit meer hier bestellen
21 jul 2023 om 20:56 Nachos was a big portion. Cheesecake was so-so
27 apr 2023 om 14:58 Nachos waren droog en aangebrand, hadden nauwelijks kaas, en was een veel kleinere portie dan je normaal op het terras krijgt. Cheesecake was wel lekker.
13 apr 2023 om 20:32 Ik vermoed dat er wat mis is gegaan bij de inpak afdeling, de meatpacker (als dat het al was) zag er maar bekrompen klein en armtierig uit in vergelijking met de 3 gezusters burger, en dat terwijl die duurder is. waarschijnlijk foutje!
28 mrt 2023 om 22:53 Witte chocolade taart en proeverij van alles. Aanrader!!!!
23 dec 2022 om 20:05 Verrassend slecht. De curry bestaat voor 90% uit net-niet-gare aardappel. De groentenmix is ook meer aardappel dan groente. De kibbeling was een soort kinderportie. Lachwekkend tot je naar de prijs kijkt. Het kwam ook nog te laat. Leuke bezorger!
2 dec 2022 om 20:18 Lekkere aardappelschijfjes, maar ik vond de portie kibbeling wel weinig voor wat je ervoor betaald. Dat was wel jammer.
2 nov 2022 om 6:52 Slecht kreeg een verkeerde bestelling en alles daarvan was steen koud. Ik belde jullie maar werd niet opgenomen
30 okt 2022 om 19:40 Erg jammer want over het algemeen goede ervaringen met de drie gezusters en thuisbezorgd. Helaas werd vandaag mijn bestelling 1,5 uur te laat bezorgd en was het eten koud.
20 okt 2022 om 1:43 De bestelling was incompleet , ik ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen