DE DRIE GEZUSTERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Drie Gezusters. Meer weten? Ontdek meer

2 nov 2022 om 6:52 Slecht kreeg een verkeerde bestelling en alles daarvan was steen koud. Ik belde jullie maar werd niet opgenomen
30 okt 2022 om 19:40 Erg jammer want over het algemeen goede ervaringen met de drie gezusters en thuisbezorgd. Helaas werd vandaag mijn bestelling 1,5 uur te laat bezorgd en was het eten koud.
20 okt 2022 om 1:43 De bestelling was incompleet , ik ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen
9 aug 2022 om 20:35 Het eten was prima. Levering duurde erg lang.
20 jul 2022 om 14:01 If you write notes in Dutch, they care. If you write in English, they dont care at all… I had to remove onion and pickles from my burger, while my friend was having “zonder ui” salad… Food arrived 45 mins later, which makes 90 mins delivery time.
22 jun 2022 om 0:46 Hamburg was erg lekker, spareribs veel te weinig en helemaal kapot gekookt, smaak was wel goed. Bij beide gerechten de wedges vergeten. Oftewel, 1 hamburger 3 kleine stukjes spareribs en een bakje patat(los besteld) voor €50,-. Zeer matige ervaring.
6 jun 2022 om 22:10 Eten was lekker enkel de 2e kroket was een saté kroket, totaal niet op verheugd dus zeer spijtig... zonde van mijn geld eindstand.
6 jun 2022 om 14:13 Its ok but nothing more than that. Would be nice to have LESS wrappings for the food due to environmental reasons
4 jun 2022 om 19:45 Altijd super goed.
31 mei 2022 om 0:10 Lekker eten, netjes bezorgd ook.
29 mei 2022 om 20:41 21 euro voor 3 mini stukje spareribs. Lego blokjes zijn nog groter